Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 7 ile ilgili yeni görseller sızdırıldı

Xiaomi’nin merakla beklenen amiral gemisi telefonu Mi 7 için henüz net bir tanıtım tarihi yok ancak pek çok özellik sızmış durumda. Xiaomi Mi 7 özellikleri haberimizde.

Önümüzdeki dönem Xiaomi için oldukça hareketli geçeceğe benziyor. Bir tarafta BlackShark oyuncu telefonu hazırlıkları, bir tarafta Mi 7 amiral gemisi, diğer tarafta Mi Max 3, Mi Note 4 ve Mi 6X piyasaya çıkmayı bekliyor. Bunlara ait de farklı kaynaklardan sızıntılar devam ediyor. Son sızıntı Mi 7 ile ilgili.

Xiaomi Mi 7 özellikleri

Sızdırılan iki yeni görsel Xiaomi Mi 7 amiral gemisinin kenar kısımlarının görüntüsünü veriyor. Metal çerçeve ve cam kaplama tasarımına sahip olacağı açıkça görülen telefonun 3.5mm kulaklık girişi de yok. Bunun yerine ses aktarımı USB Tip-C bağlantısı üzerinden sağlanacak.

Diğer taraftan dikey çift kamera kombinasyonu da uzaktan kendisini belli ediyor. Geçen yıl başarılı sensörler kullanmasına rağmen kameradaki kronik problemler eleştiri konusu olmuştu. Bu yıl kamerada daha iyi bir seçim yapılacağı konuşuluyor.

Xiaomi Mi 7 için iki versiyon olacağı iddia ediliyor. Orijinal Xiaomi Mi 7 modeli 5.65 inçlik bir ekrana ve arka parmak izi tarayıcısına sahip olacak. Batarya ise 3400mAh civarında bir kapasiteye sahip.

Mi 7 Plus ise 6.1 inçlik ekranda parmak izi tarayıcısını gömülü olarak sunacak. Batarya bu kez 4000mAh seviyesine çıkıyor. Her iki modelin ekranında çentik tasarımının olacağı da iddialar arasında.

Snapdragon 845 yonga seti, 6GB RAM, 64GB/128GB/256GB depolama kapasitesi, seramik kaplama versiyon gibi diğer özelliklerin beklendiği Mi 7 için henüz net bir tanıtım tarihi bulunmuyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24443 kez okundu.
19 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi 7 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim