Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 8X sertifika onayından geçti

Hem genel akıllı telefon pazarına hem de Android One programına sunulacak olan Xiaomi Mi 8X sertifika onayından geçti. Xiaomi Mi 8X özelliklerini haberimizde bulabilirsiniz.

Xiaomi Mi 6X modelinin devamı olarak hazırlanmasına rağmen bu yıl isim değişikliği nedeniyle Xiaomi Mi 8X şeklinde adlandırılan yeni akıllı telefon sertifika onaylarına başladı.

Xiaomi Mi 8X özellikleri

Xiaomi Mi8 SE modelini temel alacağı belirtilen Xiaomi Mi 8X muhtemelen Mi A3 olarak bir kez de Android One programında boy gösterecek. Telefonun 3 farklı konfigürasyon ile geleceği belirtiliyor.

Xiaomi Mi 8X modelinde Snapdragon 710 yonga seti, çift arka kamera, ekrana entegre parmak izi okuyucu ve 3100mAh kapasiteli bir batarya olması bekleniyor. Tasarım olarak da Xiaomi Mi 8 ailesi ile radikal bir farklılık yok.

Hem sınıfında hem de Android One programında iddialı bir konuma yerleşecek olan Xiaomi Mi 8X, yine önemli satış rakamlarına ulaşacaktır. Ayrıca Android One programında Xiaomi artık hâkim konuma yerleşecek zira model sayısı dörde çıkmış olacak. Xiaomi Mi 8X en erken yıl sonlarına doğru piyasada olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim