Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 8X’den görseller sızdırıldı!

Xiaomi'nin geçtiğimiz Mayıs ayında piyasaya sürmüş olduğu Mi 8 ailesine yeni bir üye geliyor. Cihazın mavi ve beyaz renklerinden görseller Çin'in en büyük sosyal paylaşım sitesi Weibo'da yayıldı.
Geçtiğimiz Mayıs ayında amiral gemisi konumundaki Mi 8’i ve daha uygun fiyatlı Mi 8SE’i piyasaya sürerek inanılmaz büyük bir sükse yapan Xiaomi, bu yılın bitiminden önce Mi 8 ailesini genişletmeye devam edecek gibi gözüküyor.
Çok büyük olasılıkla yakın gelecekte Mi 8 ailesinin yeni üyesi olacak olan Mi 8X’ten bazı görüntüler Çin’in en popüler sosyal paylaşım sitesi Weibo’da yayılmaya başladı. Henüz teknik özellikleri konusunda çok fazla bilgiye sahip olmadığımız cihazın fiziksel özellikleri sızdırılan görsellerde rahatlıkla görülebiliyor.
Sol üst köşesinde dikey olarak sıralanmış 2 arka kameraya sahip olan cihaz, bu anlamda serinin diğer üyeleriyle tasarım açısından radikal farklılıklara sahip değil. Yalnızca mavi ve beyaz renklerinden görseller sızdırılan Mi 8X’in cam veya seramik bir kasaya sahip olacağı tahmin ediliyor.
Cihaz, tıpkı serinin diğer üyelerinden Mi 8SE gibi, Snapdragon 710 işlemci, Android 8.1 işletim sistemi ve 3,120mAh veya üstü bir pil ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca cihazın Mi 8SE’den farklı olarak ekrana gömülü bir parmak izi okuyucusuna sahip olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11896 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı telefonlar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim