Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 8'in ekrana gömülü parmak izi sensörü videoda sızdırıldı

Xiaomi Mi 8 olarak adlandırılması beklenen yeni amiral gemisi hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi de Mi 8'e ait olduğu iddia edilen videoda ekrana gömülü parmak izi sensörü görüldü.

Xiaomi Mi 8'in ekrana gömülü parmak izi sensörü videoda sızdırıldı
 

Daha önce sızdırılan Xiaomi Mi 8 perakende satış kutusu
Fiyat performans ürünleriyle ülkemizde de çokça sevilen Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Mi 7’yi bu ay bitmeden tanıtması heyecanla bekleniyor. Ancak son zamanlarda Çinli üreticinin sekizinci yıl dönümüne özel olarak Xiaomi Mi 8 adı altında bir cihaz piyasaya süreceğine dair söylentiler ortaya çıktı. Sonrasında bu söylentileri destekleyen perakende satış kutusu ve ekran paneli sızdırıldı. Şimdi ise Mi 8'e ait olduğu söylenen ve ekrana gömülü parmak izi okuyucunun nasıl çalıştığını gösteren kısa bir video ile karşı karşıyayız.

Xiaomi Mi 8'e ait olduğu iddia edilen 3 saniyelik video, cihazın orta kısmındaki parmak izi okuyucusuna odaklandığı için tasarımı hakkında pek bir fikir vermiyor. Ekrana gömülü olarak çalışan parmak izi okuyucusunun kilidi açmadan önce biraz baskı gerektirdiği göze çarpıyor. Ayrıca günümüz parmak izi okuyucularından biraz daha yavaş çalıştığı görülüyor.

Xiaomi Mi 8’in ayrıca gelişmiş 3 boyutlu yüz tanıma teknolojisini üzerinde barındırması bekleniyor. Ekranın üst tarafında yeni akıllı telefonların olmazsa olmaz özelliklerinden çentik, bu 3D modüle ve diğer sensörlere ev sahipliği yapacak. 6 inç boyutlarında bir ekrana sahip olacak telefonda Snapdragon 845 yonga seti kullanılacak..


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11793 kez okundu.
21 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim