Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Max 3, 19 Temmuz'da tanıtılacak

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin merakla beklenen akıllı telefon modellerinden biri olan Xiaomi Mi Max 3'ün, resmi olarak 19 Temmuz'da tanıtılacağı açıklandı. Cihazın detayları haberimizde.
Son dönemlerin popüler markası Xiaomi, bugün önemli bir duyuru yapacağını açıklamıştı. Şirketin resmi Weibo hesabından yapılan posterli duyuru ile Xiaomi Mi Max 3'ün resmi tanıtım tarihinin 19 Temmuz olacağı belirtildi.

Mi Max 3'ün 253 dolardan satışa sunulması bekleniyor

Geçtiğimiz ay Xiaomi Mi Max 3'ün özellikleri Çin sertifikasyon kurumu TENAA'da ortaya çıkmıştı. 18:9 en boy oranlı 6.9 inçlik bir ekrana sahip olacak cihaz, 2160x1080 piksel Full HD+ çözünürlüğü destekleyecek. Snapdragon 636 veya Snapdragon 632 yonga setiyle gelmesi beklenen Xiaomi Mi Max 3'ün, 3/4/6 GB RAM ve 32/64/128 GB depolama alanı sunan varyantlarının olacağı da sızan bilgiler arasında.
Daha fazla depolama alanı için özel bir microSD yuvası barındıran akıllı telefonda, arkaya yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısı da mevcut olacak. Mi Max serisi'nin çift kamera kurulumuna sahip ilk modeli olan Mi Max 3'te, Sony IMX363 sensörlü 12 Megapiksel + 5 Megapiksel çözünürlüklü çift arka kamera yer alacak. Cihaz selfie çekimleri için ise 8 Megapiksellik bir ön kamera ile donatılmış.
Hızlı şarj desteğiyle birlikte gayet tatmin edici 5,500 mAh kapasiteli bir batarya ile gelecek olan telefon, USB Type-C bağlantı noktası, 3.5mm kulaklık girişi ve kızılötesi vericiye (IR blaster) sahip olacak. Siyah ve altın renk seçenekleriyle satışa sunulması beklenen Xiaomi Mi Max 3'ün 253 dolar gibi bir fiyattan satışa sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim