Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix 3 üstten açılan kamera ve çentiksiz ekran ile gelebilir

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi'nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu Mi Mix 3'ün yeni görseli, cihazın üstten açılan kameraya sahip olacağını gösteriyor. Gelişmenin tüm detayları haberimizde.
Son zamanlarda yaptığı çıkışla adından sıklıkla söz ettiren akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu Xiaomi Mi Mix 3 ile ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Bugün yayınlanan bir görsel, cihazın üstten açılan kamera ile geleceğini gösteriyor.

Xiaomi patenti 2015 yılında almıştı

Xiaomi, 2015 yılında akıllı telefonların üst kenarından açılıp kapanabilen çekmece şeklinde bir kamera tasarımının patentini almıştı. LED flaş ünitesi de içeren bu tasarımın, Xiaomi Mi Mix 3 modelinde kullanılması kuvvetle muhtemel görünüyor. Şirket bu kararla, son zamanlarda eleştirilerin odağı olan çentik tartışmalarını da ortadan kaldırmış olacak.
Görsellerde, ince çerçevesi ve tam ekran tasarımıyla dikket çeken Xiaomi Mi Mix 3'ün, ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı da olduğu göze çarpıyor. Snapdragon 845 işlemci ile gelmesi beklenen akıllı telefonla ilgili detaylar ortaya çıktıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16995 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim