Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix 3'in tasarımını gösteren yeni bir görsel yayınlandı

Xiaomi'nin başkanı Lin Bin'in şahsi Weibo hesabından paylaştığı Mi Mix 3 görseli akıllı telefonun Oppo Find X gibi açılır-kapanır mekanizmaya sahip bir ön kamera sistemi ile geleceğini gösteriyor.
Kenardan kenara ekrana sahip telefonlardaki en büyük sorun, telefon için gerekli bazı bileşenlerin ön tarafa nasıl yerleştirileceği. Bazı şirketler bunu çentikli tasarımla çözse de bu trend akıllı telefon kullanıcılarının büyük bir bölümünü pek memnun etmedi.
Bununla birlikte Vivo ve Oppo gibi şirketlerin bulduğu çözüm ise olayı farklı bir boyuta taşımış durumda. Söz konusu Çinli üreticiler çentikli ekran kullanmak yerine ön kamerayı gizleyen ve gerektiğinde açılmasını sağlayan motorlu bir mekanizma kullanmayı seçtiler. Görünüşe bakılırsa açılır-kapanır ön kamera fikri Xiaomi tarafından da kullanılacak.

Motorlu mekanizma ya bozulursa?

Xiaomi'nin başkanı Lin Bin, şahsi Weibo hesabı aracılığı ile açılır-kapanır kamera sistemine sahip Mi Mix 3'ün bir görüntüsünü paylaştı. Şu an için Mi Mix 3 hakkında pek fazla şey bilinmiyor. Yayınlanan görsel akıllı telefonun önceki versiyonlarında olduğu gibi çerçevesiz ekran ve çift sensörlü olduğu izlenimini veren açılır-kapanır ön kamera ile geleceğini gösteriyor.
Öte yandan açılır-kapanır selfie kamerası başka bir problemi de beraberinde getirebilir. Motorlu mekanizma bozulduğunda veya fiziksel olarak hasar gördüğünde kamera kapanmazsa ne olacak? Görünen o ki bu da çentikli tasarımdan nefret edenlerin göze alması gereken bir risk olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9054 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim