Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix'e Çin'den göz kamaştıran bir rakip geliyor

Yeni bir Çinli şirket ön cephesi neredeyse tamamen ekranla kaplı çerçevesiz bir telefonla piyasaya meydan okumaya geliyor. Cihazın 6 inç ekran, 6GB RAM ve 4000mAh pil gibi iddialı özellikleri var...
Samsung ve LG gibi ağır toplar tamamen çerçevesiz akıllı telefon yapabilirler mi bilinmez ama Maze Mobile adında yeni bir Çinli şirket, ön cephesinin neredeyse tamamı ekranla kaplı bir akıllı telefonla meydan okumaya hazırlanıyor.
Şu anda Maze Alpha hakkında resmi olarak bilinen tek şey telefonun arkasında çift kamera olduğunu gösteren bir görselden ibaret. Şirketin web sitesindeki çok küçük bir görüntü de telefonun alt kısmını gösteriyor. Bundan da Xiaomi'nin Mi Mix'ine çok benzeyeceğini görüyoruz.
Üst ve yanlardaki çerçeveler çok ince ancak ekranın alt kısmında bir Home butonu ve ön kamera barındıran daha büyük bir çerçeve var. Güvenilir sızıntılarıyla bilinen Evan Blass, 6 inç Full HD ekran, 8 çekirdekli bir işlemci, 4 veya 6GB RAM, 64/128GB depolama alanı ve 4000mAh pille cihazın oldukça güçlü olacağını söylüyor.
Cihazın arka tarafındaki kameralar Sony imzası taşıyacak ve bir tanesinde 13 megapiksel çözünürlüğe sahip bir sensör yer alacak. Telefonun Android Nougat işletim sistemini çalıştıracağını belirtelim. Bu özellikler (eğer gerçekse) çok sağlam bir cihazın yolda olduğunu gösterirken telefonun en önemli özelliği muhtemelen fiyatı olacak.
Maze'in piyasada zaten Maze Blade isimli geleneksel bir akıllı telefonu var. Ancak 5.5 inç ekran, 8 çekirdekli işlemci, 13 megapiksel kamera ve parmak izi sensörüne sahip olan bu telefonun fiyatı sadece 139.99 dolar. Maze, Alpha'yı Blade'inki kadar uygun fiyatlı olarak sunarsa oyunu değiştirebilir.
Maze Mobile aslında 2012'den beri sektörde ancak bir OEM üreticisi olarak başlamıştı. Şu anda şirketin 850'den fazla çalışanı var ve 80'den fazla mühendis ile bir araştırma ve geliştirme ekibine sahipler.
Alpha için kesin bir çıkış tarihi yok ve Çin dışında piyasaya sürülüp sürülmeyeceği bilinmiyor. Şirketin diğer telefonu Blade ise GearBest ve Igogo.es gibi bir dizi perakende sitesinden satın alınabilir durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8123 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, ekran ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim