Anlık Bildirim

Xiaomi'den yeni oyuncu telefonu Xiaomi Play

Çin'den gelen yeni haberler, akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin Aralık sonuna doğru yeni oyuncu telefonu Xiaomi Play'i görücüye çıkaracağı yönünde. İşte şirketin yeni cihazıyla ilgili detaylar...
Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, 2019 yılına girmeden hemen önce yeni bir akıllı telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket 17-26 Aralık tarihleri arasında yapacağı lansman etkinliğinde Xiaomi Play olarak adlandırdığı yeni oyuncu telefonunu tanıtacak. Kesin tarihin ise 24 Aralık olabileceği ifade ediliyor.

Pocophone F1'in gelişmişi olacak

Duyumlar yeni cihazın Xiaomi Pocophone F1'in daha gelişmiş bir versiyonu olacağı yönünde olsa da, iyi pil ömrü ve yüksek performansıyla oyun odaklı bir akıllı telefon olacağı neredeyse kesin görünüyor. Zira, Play olarak adlandırılması da bu iddiaları güçlendiren bir detay.
Bildiğiniz üzere Xiaomi Pocophone F1, 8 GB RAM, Snapdragon 845 işlemci ve 4.000 mAh pil kapasitesi ile satışa sunulmuştu. Yeni piyasaya sürülecek olan Xiaomi Play'in teknik detayları çok fazla dillendirilmiş olmasa da, cihazın Snapdragon 845 işlemci ile gelmesi yüksek bir ihtimal olarak görülüyor. Lansman tarihi yaklaştıkça akıllı telefonun detayları ile ilgili yeni sızıntıları sizlere bildirmeye devam edeceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim