Anlık Bildirim

Xiaomi’den 36 Wattlık hızlı şarj adaptörü

Quick Charge 3.0 uyumlu birden fazla mobil cihazınız varsa Xiaomi’nin yeni çift port USB şarj adaptörü tam size göre. Xiaomi Dual Port USB Fast Charger özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Hızlı şarj bugün akıllı telefonlarda aranan bir özellik haline geldi. Bataryaların daha hızlı dolmasını sağlayan bu teknolojide artık güç ve süre öne çıkmaya başladı. Üreticiler en güçlü adaptör için yarış halinde.

Xiaomi Dual Port USB Fast Charger özellikleri ve fiyatı

Hızlı şarj konusunda üçüncü taraf firmaların çözümlerini kullanan Xiaomi, oldukça uygun fiyata yüksek güçte çıkış veren yeni bir şarj adaptörü tanıttı. Xiaomi Dual Port USB Fast Charger dolu dolu geliyor.

İlk olarak adaptörün 36W gücünde olduğunu belirtelim. Böylece daha hızlı dolum imkanı sağlıyor. Diğer taraftan Quick Charge 3.0 teknolojisini desteklemesi dikkat çekici. Ayrıca özel bir yonga güç akışını dengeleyerek olası risklerin önüne geçiyor. Son olarak çift USB çıkış sayesinde iki cihazı aynı anda 18W şarj edebiliyor.

55 x 55 x 28mm ölçülere sahip olan adaptör oldukça kompakt. Gövdesi ise yüksek sıcaklıklara dayanıklı ve alevlenmeyi geciktirici materyalle kaplanmış. Uluslararası AC 100-240V standardını kullanan adaptör 10$ civarında bir fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim