Anlık Bildirim

Xperia XZ2 Premium kamera çekim örnekleri paylaşıldı

Sony'nin çiçeği burnunda amiral gemisi Xperia XZ2 Premium'un kamerasıyla çekilmiş ilk fotoğraflar internete düştü. İşte o fotoğraflar ve Xperia XZ2 Premium'un kamera özellikleri:
Nisan ayında sessiz sedasız duyurulan Sony Xperia XZ2 Premium'un kamerası ile çekilmiş ilk fotoğraflar gün yüzüne çıktı. Sony'nin ilk çift arka kameralı telefonu unvanına sahip Xperia XZ2 Premium, 4K HDR ekranıyla dikkat çekiyor. Dilerseniz bu bağlantıya tıklayarak Xperia XZ2 Premium'un özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Xperia XZ2 Premium kamera özellikleri

Çift kamera paketine ev sahipliği yapan Xperia XZ2 Premium'un ana kamerası 19 MP çözünürlüğünde f/1.8 diyafram açıklığına sahip, 1/2.3” büyüklüğünde Exmor RS sensör ile birlikte geliyor. 12 MP çözünürlüklü yardımcı kameranın diyafram değeri f/1.6 olarak belirlenirken, ikincil sensörün yalnızca monokrom çekim özelliğine sahip olduğunu unutmamak gerek. 
Video için ISO 12800 ve fotoğraflar için ISO 51200 ışık duyarlılığına sahip Xperia XZ2 Premium, düşük ışık koşulları altında başarılı çekimler vaat ediyor. Ayrıca yeniden tasarlanan 7 parçalı lens ve AUBE füzyon görüntü sinyal işlemcisi de fotoğrafların hassasiyeti arttırıyor. 
 
4K HDR video çekim yeteneğiyle donatılan Xperia XZ2 Premium'un arka kamerasıyla HD veya Full HD çözünürlüğünde 960 fps süper ağır çekim videoları çekebilmek mümkün olduğu gibi fotoğraflara Bokeh efekti de uygulayabilirsiniz. Son olarak Xperia XZ2 Premium'un arka kamerasıyla 8 kata kadar dijital zoom yapılabildiğini ekleyelim. 
Ön tarafta ise geniş açı özellikli 13 MP (f/2.0) kamera sensörü bizleri karşıladığını söyleyelim ve sizleri Xperia XZ2 Premium ile çekilmiş fotoğraflarla baş başa bırakalım.

Sony Xperia XZ2 Premium kamera örnekleri 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8384 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, xperia xz2 premium özellikleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim