Anlık Bildirim

Yarın tanıtılacak Samsung Galaxy S9 ve S9+'ın en yeni görüntüleri ortaya çıktı

Samsung'un yeni modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın tanıtımına sadece bir gün kalırken sızıntılar durmak bilmiyor. Şimdi de telefonun en net görüntüleri ortaya çıktı.
Büyük merakla beklenen ve yarın MWC 2018'de tanıtımı yapılacak olan Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinin en yeni görüntüleri ortaya çıktı. Daha önceki sızıntılardan cihaz hakkında neredeyse tüm bilgileri öğrenmiştik. Bu görseller ise artık cihazın tasarımının nasıl olduğu ile ilgili tüm soru işaretlerini giderecek cinsten.
Cihazların özellikleri, fiyatlandırmaları, ön sipariş, tanıtım, ve piyasa sürülme tarihleri de olmak üzere tüm bilgilere sahibiz. Fakat Samsung'un yeni amiral gemilerini hiç bu kadar net görmedik. 
Fotoğrafların bir çoğu "vnas_world" adlı instagram hesabından paylaşıldı. Bu hesap yalnızca Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinin sızan görsellerini paylaşmak için oluşturulmuş bir hesap olarak görünüyor.
Bir başka instagram hesabında ise Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın üç farklı rengini arkadan gösteren bir fotoğraf yayınlandı. Bu fotoğraf daha sonra hesaptan kaldırıldı. Samsung'un yarın "Unpacked" etkinliği yapacağı yeni amiral gemileri için 2 Mart'ta ön sipariş alması bekleniyor. Satışa ise 16 Mart Cuma günü sürülecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10630 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim