Anlık Bildirim

Yeni bir kamera odaklı Samsung telefonu geliyor

4x Eğlence mottosunu kullanan Samsung muhtemelen toplamda 4 adet kamera barındıran bir akıllı telefon tanıtmayı planlıyor. Son dönemde tren de bu yönde ilerliyor.

Galaxy Note 9 ile amiral gemisi defterini bu yıl kapatan Samsung, yoluna alt seviye akıllı telefonlarla devam ediyor. Gelecek ay kamera odaklı yeni bir akıllı telefonun lansmanı yapılacak.

Kamera odaklı

11 Ekim olarak tarih verilen etkinlikte 4x Eğlence şeklinde bir motto kullanılmış. Henüz mottonun ne anlama geldiği bilinmiyor ancak bazı kaynaklar 4 arka kameraya sahip bir akıllı telefon olabileceğini iddia ediyor.

Bununla birlikte Samsung’un büyük yenilikleri ilk olarak amiral gemilerinde sunduğu için 4 arka kamera ihtimali biraz düşük. Bunun yerine hem ön hem de arka kısımda çift kamera daha anlamlı geliyor. Bugün pek çok telefonda bu özellik öne çıkmaya başladı.

Yeni akıllı telefon hangi seriye dahil olacak belli değil. Son dönemde Galaxy J serisine yeni eklemeler olacağı gündemde. 4 kameralı telefon daha orta seviyeye yakın bir şekilde Galaxy J serisi içerisinde yer alabilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3699 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy j7 plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim