Anlık Bildirim

Yeni iPhone'ların isimleri ve fiyat etiketleri açığa çıktı

China Mobile'a ait olduğu ileri sürülen bir sunum görüntüsü 2018 model iPhone'ların hangi isimlerle lanse edileceğini ortaya çıkardı. Aynı sunumda yeni nesil iPhone'ların fiyat etiketleri de yazıyor.
Apple'ın 2018 model iPhone'ları nasıl isimlendireceği merak konusu olmuş durumda. Kısa süre önce yayınlanan bir haberde OLED ekranlı modellerin iPhone Xs ve iPhone Xs Max olarak lanse edileceği, LCD ekranlı modelin ise iPhone 9 olacağı öne sürülmüştü. Çin kaynaklı yeni bir sızıntı ise bunun böyle olmayacağını gösteriyor.
Çin'in Twitter'ı olarak bilinen Weibo aracılığı ile China Mobile'a ait olduğu iddia edilen bir sunum sızdırıldı. Söz konusu görsel iPhone'ların hangi isimlerle piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Telekomünikasyon şirketinin düzenlediği brifingde çekilen fotoğrafa bakılırsa yeni iPhone'ların isimleri iPhone XS, iPhone XS Plus ve iPhone XC olacak.

Yeni iPhone'ların fiyatları da belli oldu

Daha önce Apple'ın "Plus" markasını kullanmayı bırakacağı söylenmişti ancak şirketin böyle bir düşüncesinin olmadığı görülüyor. Sızıntı yeni iPhone'ların 21 Eylül’den itibaren satışa sunulacağı da ortaya koymuş durumda. Ayrıca sunumda telefonların fiyat etiketleri de yazıyor.
Buna göre iPhone XS (5.8 inç) 900 dolar, iPhone XS Plus (6.5 inç) 1.015 dolar ve iPhone XC (6.1 inç) modeli ise 700 dolar başlangıç fiyatı ile satılacak. Türkiye'de ise eklenecek vergilerle birlikte telefonların fiyatı çok daha yüksek olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24827 kez okundu.
49 kişi, toplam 51 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
2 etiket daha 2018 Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim