Anlık Bildirim

Yeni küçük ve ‘ucuz’ iPhone modeli 2020’de tanıtılabilir

Apple'ın üretim hattına yakın kaynaklardan gelen rapora göre 2020 yılında iPhone 8 tasarımında fakat güncel donanımlı bir iPhone modeli piyasaya sürülebilir. Model serinin en uygun fiyatlısı olacak.
Üretim hattına yakın kaynaklardan gelen rapora göre Apple, 2020 yılında tasarımı iPhone 8’e benzeyen 4,7 inç ekranlı bir iPhone çıkarmaya hazırlanıyor. Economic Daily News raporunda cihazın 128GB dahili depolama, yeni Apple A13 çipi ve tek arka kamerayla geleceği belirtiliyor. Cihazın fiyatı ise yine rapora göre 650 dolar civarında olacak. 
Geçen yıl üretimi durdurulan fakat kullanıcıların hâlâ çok sevdiği iPhone SE, stoklardan satılmaya devam ediliyor. Bu model küçük boyutu ve iPhone 5 ile gelen kasa tasarımının modern donanımlı hâli olduğundan kullanıcılar harika telefonu bulmuş gibi hissediyordu. Piyasadaki telefonların boyutlarındaki büyümeden kullanıcılar her ne kadar rahatsız olsa da satış rakamlarında bunun ifade edilmemesi, firmaların telefonları gittikçe büyütmesine sebebiyet veriyor. Apple, tüketicilerdeki bu küçük telefon talebini iyi analiz etmiş olacak ki küçük bir iPhone için hareket geçmiş. 
Rapora göre iPhone 8 ile aynı kasaya sahip olacak bu yeni model, Touch ID için ana ekran tuşuna da sahip olacak. Bu tuş tabii ki gerçek bir tuş değil Taptic Feedback ile desteklenen kapasitif bir yüzeyden oluşacak. X serisinin dolar bazında dört basamaklara çıkan fiyatları, ülkemize zaman zaman beş basamaklı olarak yansısa da Apple bu durumu çözüp nispeten uygun fiyatlı alternatiflere de sahip olmak istiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9026 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 8, iphone x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim