Anlık Bildirim

Yeni nesil Razer Phone’da Chroma sesleri

Yıl sonuna doğru piyasada olacak Razer Phone 2 oyuncu odaklı telefon modelinde firmanın ne önemli silahının yer alacağı iddia edildi. Bu silah elbette Razer Chroma aydınlatması.

Razer’ın modern oyuncu odaklı telefon sınıfını başlattığı modeli Razer Phone özellikle Chroma aydınlatmasını barındırmadığı için eleştirilmişti. Yeni nesil modelde Razer bir sürpriz yapabilir.

En önemli silahı olabilir

İlk olmanın verdiği avantajla başarılı satışlar yapan Razer bununla birlikte yoğun bir rekabetin içerisine girdi. Xiaomi, ZTE gibi üreticilerden gelen oyuncu odaklı telefonların yanı sıra Huawei’nin GPU Turbo teknolojisi de Razer’ı zorlamaya başladı.

Yıl sonunda piyasaya sürülecek Razer Phone 2 donanım anlamında farklılaşmakta zorlanacak. Zira Snapdragon 845 yonga seti, 120Hz ekran gibi özellikler rakipleri tarafından da kullanılıyor. Bu noktada devreye Razer Chroma giriyor.

Firmanın ekranın üst kısmına özel bir Razer Chroma şeridi yerleştireceği ifade ediliyor. Bu şerit LED bildirim ışığının yerini alacak. Uyumlu oyunlarda aydınlatma şeridi sahnelere göre tepki verecek. Aynı zamanda bildirim ışığı olarak da kullanılacak.

İlk nesilde üretim sıkıntıları nedeniyle bu aydınlatma platformundan vazgeçilmişti zira özel bir kontrol yongası gerekiyordu. Firmanın Texas Instruments ile özel bir yonga için ortak çalıştığı belirtiliyor. İşler yolunda giderse ikinci nesil modelde bu sistemi görebileceğiz. Aksi takdirde bir sonraki nesle de kalabilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim