Anlık Bildirim

Yılın en iyi telefonu-1 [Anket#13]

Üreticiler, yılın ilk yarısı için tüm kozlarını paylaştı. Peki bu amiral gemisi cihazlar içerisinde en iyi kim? Gelin 2018'in ilk yarısının en iyi telefonunu hep birlikte seçelim.
Hiç şüphe yok ki 2018'in ilk yarısına çentik tasarımına sahip akıllı telefonlar damga vurdu. Birçok üretici alışkanlıklarını bir tarafa bırakıp bu akıma uyum sağlarken Samsung, HTC, Sony ve birkaç Çinli üretici ise bu akımdan sıyrılmayı başardı. Özellikle kamera ve yapay zeka konusunda ciddi inovasyon kaydedilirken, üçlü kamera paketine sahip Huawei P20 Pro ve değişken diyafram aralığıyla Galaxy S9/S9+ akıllı telefonlardaki kamera deneyimine yeni bir boyut kazandırdı. Oppo ve Vivo gibi üreticilerin çentik tasarımı için geliştirdiği çözümler ise adeta büyüledi. 
DonanımHaber ekibi olarak gerek MWC 2018'e gerekse de diğer firmaların lansmanlarına bizzat katılım sağlayarak, tanıtımı yapılan telefonları en hızlı şekilde sizlerle buluşturmaya çalıştık. Birçok lansmanı olay yerinden takip ederek, sektöre ilişkin tüm ürün ve teknolojileri, haberlerimizde ve video incelemelerimizde sizlerle buluşturduk. Şimdi sıra yılın ilk yarısının en iyi akıllı telefonunu seçmeye geldi.
Yazımızın devamında yer alan ankette oy kullanarak sizin için en iyisi olduğunu düşündüğünüz akıllı telefona karar verebilirsiniz. Sizin seçiminiz olan cihaz listede yoksa yorumlarda belirtebilirsiniz.  
2018 yılının ilk yarısında tanıtılan telefonlardan en iyisi hangisi? Oy Ver 3886 kişi oy verdi. Sonuçları Göster  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10738 kez okundu.
31 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
anket, 2018 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim