Anlık Bildirim

ZTE’den 4 fanlı oyuncu odaklı telefon

Akıllı telefonlarda iyileştirilmiş oyun tecrübesi arayanlar için alternatifler çoğalıyor. Yakın zamanda Çinli ZTE’nin de Nubia markası altında oyuncu odaklı telefonu piyasaya çıkacak.

Mobil oyunculara odaklı akıllı telefon trendi yıllar önce rafa kalksa da Razer’ın hamlesi sonrasında yeniden gündeme geldi. Potansiyeli gören üreticiler ise trendi kaçırmak istemiyor.

Nubia oyuncu telefonu neler sunuyor?

Yıl içerisinde Asus ile Xiaomi’nin oyunculara odaklı ve 120Hz tazeleme hızına sahip ekran barındıran akıllı telefonlar piyasaya süreceği gündeme gelmişti. Şimdi sırada ZTE var.

Üst seviye Nubia markası altında konumlandırılacak olan oyuncu odaklı telefonun mevcut veya proje aşamasındaki telefonlardan daha dikkat çekici özelliklerinin olacağı ifade ediliyor. Özellikle soğutma tarafına iyi çalışılmış.

Telefonda 4 minik fana sahip özel bir soğutma sistemi olacağı ifade ediliyor. Hava 3 boyutlu bir rüzgar tüneli bölümünden dışarı atılıyor. Ayrıca gövde tamamen siyah karbon nano materyal karışımı ile destekleniyor. Diğer taraftan canlılığı sevenlere kenar kısımlarda RGB LED ışıklandırma şeritleri de sunuluyor.

Aslında bir masaüstü oyuncu bilgisayarının avuç içine sığan tasarımı şeklinde de tanımlayabiliriz. Bugüne kadar bu derece ayrıntılara sahip bir amiral gemisi bile yok. Bu bakımdan Nubia pazarda dengeleri değiştirebilir. Firmanın patronu yakın zamanda telefonu piyasaya süreceklerini ifade ediyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5284 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
zte, zte nubia gaming phone ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim