Anlık Bildirim

DisplayMate, Pixel 4 XL'in OLED ekranına mümkün olan en yüksek puanı verdi

DisplayMate uzmanları dün resmiyet kazanan Google Pixel 4 XL'in ekranını kapsamlı bir testten geçirdi. Amiral gemisi telefondaki OLED ekran en iyi akıllı telefon ekranı olarak değerlendirildi.

DisplayMate, Pixel 4 XL'in OLED ekranına mümkün olan en yüksek puanı verdi Tam Boyutta Gör

Google dün New York'ta düzenlediği etkinlikte Pixel 4 ve Pixel 4 XL akıllı telefonlarını resmi olarak tanıtmıştı. DisplayMate uzmanları Pixel 4 XL'in ekranını kapsamlı bir testten geçirdi ve cihazdaki ekrana A+ derecesi ile mümkün olan en yüksek puanı verdi.

Amiral gemisi telefon aldığı bu derece ile, Eylül sonunda tanıtılan iPhone 11 Pro Max ile aynı seviyeye ulaştı. Google Pixel 4 XL, 19:9 en boy oranı ve 3040 x 1440 çözünürlüğe sahip 6.3 inç OLED ekran taşıyor. Aynı zamanda şirketin 90 Hz tazeleme oranı sunan ilk telefonu olduğunu belirtelim.

DisplayMate, Pixel 4 XL'in OLED ekranına mümkün olan en yüksek puanı verdi Tam Boyutta Gör

Renk üretimi ve enerji tasarrufu daha iyi

DisplayMate’e göre akıllı telefonun ekran parlaklığı önceki nesil Google Pixel’e kıyasla yüzde 10 arttı. Renk üretiminin kalitesi ve enerji tasarrufu modu iyileştirildi. Ayrıca, Google bu yılki Pixel serisine otomatik renk yönetimi de ekledi. Google Pixel 4 Serisi, 24 Ekim tarihinde de piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim