Anlık Bildirim

Dört arka kameralı Samsung Galaxy A9 (2018) fiyatı belli oldu

Samsung Galaxy A9 Türkiye'de ön satışa sunuldu. Samsung Galaxy A9 fiyatı, pek çok amiral gemisi akıllı telefondan daha pahalı. Galaxy A9 özellikleri ve fiyatı haberimizde:

galaxy a9 2018 fiyatı Tam Boyutta Gör

Dünyanın dört arka kameralı ilk telefonu Samsung Galaxy A9 (2018) ülkemizde ön siparişe sunuldu. Ürünün fiyatı 4299 TL olarak belirlendi.

Orta-üst segmente hitap eden Galaxy A9, pek çok amiral gemisi telefondan pahalı fiyat etiketine sahip. Galaxy S9, Galaxy Note 8 ve Xiaomi Mi 8’den daha pahalıya satılıyor.

Galaxy A9 (2018) özellikleri

Galaxy A9’un arka bölümünde yer alan dört kamera da ayrı yeteneklere sahip. Ana kameraya yardımcı kameralar geniş açı, 2x optik zoom ve derinlik tespiti yeteneklerine sahip.

Telefonun ana kamerası 24 MP çözünürlüğe, f/1.7 diyafram açıklığı özelliklerine sahip. Telefoto kamera, 2x optik zoom yapabiliyor. Geniş açı kamera, 120 derece açıyla çekim yapıyor. Derinlik algılayan kamera ise 5 MP çözünürlüğe sahip. Bu kamera canlı bokeh efekti uygulayabiliyor. Fotoğrafların bokeh şiddeti, çekildikten sonra değiştirilebiliyor. Dört kamera aynı anda çekim yapıp bilgileri tek pikselde toplayabiliyor. Video kaydı yaparken ana kameranın yanında telefoto ve geniş açılı kamera ile de kayıt yapılabiliyor.

Gücünü Snapdragon 660’dan alan Galaxy A9’da 6.3 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekran bulunuyor. Kullanıcılara siyah, pembe ve mavi renk seçenekleri sunuluyor.

Galaxy A9 (2018), 4299 TL’ye ön siparişe açıldı. 3 Aralık tarihinde telefonun dağıtımına başlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12529 kez okundu.
29 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy a9 fiyatı, galaxy a9 2018 fiyatı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim