Anlık Bildirim

Honor markası yüzünü yeniden Batıya döndü

Huawei tarafından Çinli bir gruba satılan Honor akıllı telefon markası yeniden doğuyor. Qualcomm, AMD, Intel, Microsoft, Samsung ve Sony gibi firmalarla görüşmeler başladı.

Honor markası yüzünü yeniden Batıya döndü Tam Boyutta Gör

Ağır ABD ambargosu altındaki Huawei’nin elinden çıkardığı Honor markası yeniden Batılı firmalarla ticaret imkanına sahip olacak. Bu sayede ambargo öncesindeki günlerine dönmeyi hedefliyor.

Pek çok anlaşma yapılıyor

Çinli bir gruba satılan Honor markası ambargodan da kurtulmuş oldu. Qualcomm ve MediaTek ile yonga tedariği anlaşması imzalayan marka yakın dönemde pek çok teknoloji devinin daha kapısını çalacak.

CEO George Zhao tarafından yapılan açıklamaya göre AMD, Intel, Micron, Microsoft, Samsung, SK Hynix ve Sony firmaları ile görüşmeler yapılıyor. Google ismi geçmese de kaynaklar Honor V40 modelinin Google servisleri ile geleceğinden emin.

Orta ve üst seviye akıllı telefon segmentlerine odaklanmak isteyen firma yaptığı anlaşmalar sayesinde ambargo öncesinde sunduğu kaliteyi yeniden yakalayabilecek. Ayrıca pazarda elinden çıkan payı da tekrar geri almayı ümit ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim