Anlık Bildirim

Honor, V30 serisine bir model daha eklemeyi planlıyor

Huawei çatısı altında bulunan akıllı telefon üretici Honor, V30 ve V30 Pro modellerinin çok tutulmasıyla beraber seriye V30 Lite adında bir model daha ekleyeceğe benziyor.

Honor, V30 serisine bir model daha eklemeyi planlıyor Tam Boyutta Gör

Piyasaya sürülmesiyle beraber çok sayıda satışı gerçekleşen ve beğenileri toplayan Honor'un akıllı telefonları V30 ve V30 Pro, biraz daha alt özelliklere sahip olacak yeni bir modelin ekibe dahil olacağı günü bekliyor. Honor, TENAA'da MOA-AL00 model adıyla yeni bir telefonunu listeliyor. Listelenen telefonun ortaya çıkan bazı özellikleri bu telefonun V30 Lite olacağı iddialarını destekliyor.

Listeye göre, akıllı telefonun ön tarafında su damlası çentiği bulunan 6,3 inç ekran bulunuyor. 159.07mm × 74.06mm × 9.04mm ölçülerinde olacak telefonun 4900 mAh gibi iddialı büyüklükte bir bataryası olacak. Listede hızlı şarj hakkında bilgi bulunmuyor.

Tasarıma gelince, ortaya çıkan görüntüler dikdörtgen şeklindeki bir arka kamera tasarımını gösteriyor. Telefonun LED flaş eşliğinde en az iki kameraya sahip olacağı görülüyor. Arka tasarımda parmak izi sensörünün görünmüyor oluşu acaba ekran altı sensörüne mi sahip olacağı sorusunu akıllara getiriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim