Anlık Bildirim

iPhone 7 bile düşüş eğilimde olan iPhone satışlarını kurtaramayabilir

Yeni bir rapor, iPhone 7'nin bile düşüş eğiliminde olan iPhone satışlarını kurtaramayacağını öngörüyor. Yeni nesil iPhone modelinin iPhone 6S ve 6S Plus'tan bile daha az satması bekleniyor...
Apple bu yıl sadece iPhone SE modelini piyasaya sürdü ve şirket Eylül ayında iPhone 7'yi pazara sunmak için çalışıyor. Ancak gözlemciler iPhone serisindeki satışların bu modellerin gelmesine rağmen düşmeye devam etmesini bekliyor.
KGI analisti Ming-Chi Kuo, 9to5Mac tarafından ele geçirilen yatırımcı raporunda, iPhone 7'nin büyük olasılıkla talebi arttırma konusunda başarısız olacağını ve bu yılki iPhone sevkiyatlarının 200 milyon ünitenin altına düşmesini beklediğini söylüyor. Daha da kötüsü analistin iPhone 7 satışlarının Apple tarafından aslında şu ana kadar önemli ölçüde beklentilerin altında kalan iPhone 6S ve 6S Plus modellerinden bile daha düşük olabileceğini öngörmesi.
iPhone 7'nin taleplerde bir artış sağlayamayacağı tahminlerinin nedenlerinden biri de Apple'ın yeni iPhone'larda müşterilere sunmayı planladığı muhtemel yeniliklerin sayısı olarak gösteriliyor. Mevcut sızıntılar iPhone 7'nin, anten bantlarının telefonun üst ve alt kısımlarına taşınması da dahil olmak üzere birkaç istisna dışında büyük ölçüde iPhone 6S ve 6S Plus'la aynı tasarıma sahip olacağını gösteriyor.
En önemli değişiklik kamerayla ilgili ve Apple bu konuda satışları büyük oranda etkileyecek bir strateji benimsiyor. Çift kamera sisteminin büyük olasılıkla yeni nesil iPhone'ların bir parçası olması bekleniyor ancak beklentilerin aksine bu özellik sadece iPhone 7 Plus varyantıyla sunulacak.
Xiaomi, Huawei, ZTE ve Lenovo da dahil olmak üzere Apple'ın bazı rakipleri de kendi çift kameralı akıllı telefon modellerini piyasaya sunmayı planlıyor. Dolayısıyla şirketin fark yaratma adına farklı planlara sahip olması gerek. iPhone 7'yi zirveye taşımak için hala vakit var ve bu noktada herşey Apple'ın ellerinde. Bu nedenle şu an için bizlere sadecek beklemek ve Cupertino devinin nasıl bir iPhone serisi üzerinde çalıştığını görmek kalıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7804 kez okundu.
58 kişi, toplam 63 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, satış ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim