Anlık Bildirim

iPhone 7, iPhone 8'den daha fazla satıyor

Yayınlanan yeni rapora bakılırsa iPhone 8 satışları Apple'ı pek memnun etmemiş durumda. İnsanların daha fazla para ödemek yerine iPhone 7 satın almayı terih ettikleri belirtiliyor...
KeyBanc Capital Markets analisti John Vinh, iPhone 7'nin yeni piyasaya sürülen iPhone 8'den daha fazla sattığını iddia etti. Apple, Eylül ayı sonunda piyasaya sürülen iPhone 8'in satış rakamları yayınlamasa da, yeni amiral gemisi tüketicilerden iyi yanıt almamış gibi görünüyor. Akıllı telefon lansmandan kısa bir süre sonra satışa sunulmasına rağmen önceki modellere kıyasla olağanüstü bir başarı gösteremedi.
John Vinh tarafından yapılan araştırmaya göre, iPhone 7, iPhone 8'den neredeyse 150$ daha ucuz ve teknik özellikleri arasında ufak bir fark var. Bu nedenle çoğu kişi iPhone 8'e daha fazla para harcamak yerine, iPhone 7 satın almayı tercih ediyor. Türkiye'de ise iPhone 7 ile iPhone arasındaki fiyat farkının 900 TL olduğunu belirtelim.
İnsanları iPhone 8 almaktan alıkoyan birkaç önemli faktör var. Bunlardan biri de iPhone 8'den daha gelişmiş özelliklere sahip olan ve 3 Kasım'da piyasaya çıkacağı açıklanan iPhone X beklentisi. Birçok kişi iPhone X'i beklemeyi tercih etmiş durumda ancak üretim sorunları nedeniyle bu sürecin daha da uzayabileceği belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8451 kez okundu.
43 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, analiz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim