Anlık Bildirim

iPhone 8 Plus vs Samsung Galaxy Note 8 kamera karşılaştırması

2017 yılına damgasını vuran iki telefon: iPhone 8 Plus ve Samsung Galaxy Note 8'in kameraları bir video da ayrıntılı bir şekilde test edildi. Ayrıntılı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.
2017 yılına damgasına vuran iki amiral gemisi iPhone 8 Plus ve Samsung Galaxy Note 8'in kameraları phone Arena tarafından hazırlanan bir video da karşılaştırılıyor. Video da iki telefon arasındaki farkı gözlemleyebilirsiniz.
Kısaca her iki telefonun kamera özelliklerinden bahsedecek olursak iPhone 8 Plus; ƒ/1.8 diyafram açıklığına sahip 12 MP'lik OIS destekli ana kameraya ve ƒ/2.8diyafram açıklığında 12MP'lik telefoto ikincil bir kameraya sahip. Ancak ikinci telefoto kameranın OIS desteğine sahip olmadığını söylemeden geçmeyelim. Galaxy Note 8'in ise birincil arka kamerası f/1.7 diyafram açıklığına ve 12 MP çözünürlüğe sahipken ikincil arka kemara f/2.4 diyafram açıklığı ve 13 MP çözünürlüğüne sahip. Lakin Note 8'in her iki arka kamerasında da OIS desteğine yer veriliyor. Her iki cihaz da 2x optik yakınlaştırmaya izin veren, "telefoto" olarak adlandırılan bir objektif ile çift kamera sistemi destekleniyor. 
Yapılan karşılaştırma videosunda renklerin doygunluğu, canlılığı v.s. arasındaki farkı çok net bir şekilde gözlemleyebilirsiniz. Video da 2x optik yakınlaştırma yapıldığı zaman ise iPhone 8 Plus'ın ikinci kamerasında OIS desteğinin olmamasından dolayı görüntülerdeki titreşimler kendini belli ediyor, Note 8'de ise ikincil kamerada OIS desteğine yer verilmesiyle birlikte böyle bir sorunla karşılaşılmıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13197 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, kamera ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim