Anlık Bildirim

iPhone SE 2'de kulaklık girişi yer almayabilir

iPhone 7'den beri akıllı telefonlarında kulaklık girişine yer vermeyen Apple bu kararından vazgeçecek gibi görünmüyor. Yaklaştığı iddia edilen iPhone SE 2'de kulaklık girişi olmayabilir.
En son söylentilere bakılırsa iPhone SE 2'de 3.5mm kulaklık girişi yer almayacak. Apple'ın iPhone 7'den bu yana kulaklık girişini ortadan kaldırmaya çalıştığını düşünürsek bu pek sürpriz bir hamle sayılmaz ancak şimdilik sadece bir spekülasyon olduğunu da unutmamak gerekir.
Aslına bakılırsa şu an için iPhone SE 2'nin varlığı biraz muallakta. Son sertifikasyon başvurusu telefonun yolda olduğunu ve hatta önümüzdeki birkaç ay içinde duyurulabileceğini ortaya koymuştu. Ancak tahminlerinde pek yanıldığını görmediğimiz Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından hazırlanan bir rapor, iPhone SE 2'nin geliştirilmeyebileceğini iddia ediyor.

550 dolarlık ucuz iPhone geliyor

Kuo hafta başında Apple'ın 550 dolar fiyat etiketi taşıyan daha ucuz bir iPhone çıkarabileceğini öne sürmüştü. Bunun doğru olduğunu varsayarsak Apple'ın kısıtlı bütçeye sahip müşterilere bu telefonu sunması iPhone SE 2'den daha mantıklı olacak gibi görünüyor. Her halükarda şirketin iPhone SE 2'yi duyurup duyurmayacağını önümüzdeki bir iki ay içerisinde hep birlikte öğreneceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3665 kez okundu.
6 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim