Anlık Bildirim

iPhone X tasarımlı Asus Zenfone 5 sızdı

Yayınlanan yeni görsellere bakılırsa önümüzdeki haftalarda tanıtılacak Asus Zenfone 5 modeli, iPhone X'dakine benzer bir çentikle gelecek. Akıllı telefonla ilgili son bilgiler haberimizde...
Tanıtılmasına sayılı günler kalan Asus Zenfone 5 (2018) ile ilgili yeni render görüntüler ortaya çıktı. Akıllı telefonun tasarımını gözler önüne seren görsellerin, bir üreticinin el kılavuzundan sızdırıldığı belirtiliyor. Render'a bakılırsa Zenfone 5 (ZE620KL/X00QD), iPhone X benzeri bir çentikle gelecek. Cihazın ekranında ön kamera, sensörler ve ahizeyi içeren bir çentik var.
Şu an için ekran boyutu veya RAM kapasitesi gibi detaylar bilinmiyor ancak görsele baktığımızda arka panelde çift kamera, tek LED flaş ve parmak izi sensörüne yer verildiğini görüyoruz. Ayrıca 3.5 mm kulaklık girişi ve USB Type-C bağlantı noktası da kendini göstermiş durumda.

Snapdragon 600 serisi bir yonga setiyle gelebilir

Bunlara ek olarak Wi-Fi Alliance web sitesinde Zenfone 5'in Android 8.0 Oreo ile çalıştığı ve WCN3980 Wifi yongasına sahip olduğu belirtilmiş. Qualcomm'un web sitesine göre WCN3980, Snapdragon 630 ve Snapdragon 636 yonga setlerinde kullanılıyor.
Dolayısıyla Zenfone 5'in bu iki yonga setinden biriyle gelme ihtimali var. Ayrıca henüz duyurulmamış WCN3980 Wifi yongalı Snapdragon 600 serisi bir yonga setine de sahip olabilir. Asus ZenFone 5 serisi, 27 Şubat’ta Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9697 kez okundu.
31 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, ekran ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim