Anlık Bildirim

iPhone X vs Galaxy S9+ düşürme testi

Galaxy S9 Plus ve iPhone X, düşürme testinde yan yana geldi. EverythingApplePro isimli YouTube kanalının gerçekleştirmiş olduğu düşürme testinin videosunu haberimizden izleyebilirsiniz.
Samsung, Galaxy S9 Plus'ı ön sipariş veren müşterilerin cihazlarını ulaştırmaya başladı. Galaxy S9 Plus'ın dağıtımına başlanmasıyla birlikte piyasadaki en büyük rakibi iPhone X ile karşılaştırmalı içerikler de yavaş yavaş ortaya çıkıyor. EverythingApplePro isimli YouTube kanalı, her iki telefonu belirli yüksekliklerden beton zemine bırakarak düşürme testi gerçekleştirdi. 
Galaxy S9 Plus'ta kullanılan malzeme yapısına bakacak olursak, ön ve arka paneli Corning Gorilla Glass 5 ile korunan telefonun kasası ise hafif ve dayanıklı magnezyum alüminyum alaşımı olan Metal 12 ile güçlendiriliyor. Galaxy S9 Plus'ın piyasadaki en büyük rakibi iPhone X'un kasasındaysa paslanmaz çelik tercih edilmiş. 
Üç farklı tipte düşürme testine tabii tutulan telefonlar, öncelikle cep hizasından beton zemine bırakılıyor. Ufak çapta çiziklerle testten başarıyla geçen telefonlar, bir diğer senaryoda ise kulak hizasından yaklaşık olarak yere 1.5 metre yükseklikten dikey, yüz üstü ve sırt üstü olmak üzere beton zemine düşürülüyor. Ön ve arka yüzeylerinde çatlaklar oluşan telefonların çerçevelerinde ise göçmeler meydana geliyor. 
Tüm bu olası senaryolar çerçevesinde kasıtlı olarak belirli yüksekliklerden yere düşürülen Galaxy S9 Plus ve iPhone X'un ekranında çeşitli çatlaklar meydana gelse de çalışmaya devam ettiğini görüyoruz. Videonun son dakikalarında işi abartan test kullanıcısı, bir merdivene çıkarak iPhone X'u 3 kez yerden 3 metre yükseklikten beton zemine düşürüyor ve iPhone X, tam anlamıyla paramparça oluyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9285 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, iphone x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim