Anlık Bildirim

iPhone XC'nin özellikleri ve renk seçenekleri ortaya çıktı

Çok yakında tanıtılacak olan 2018 model iPhone'lar için geri sayım başlamış durumda. iPhone XC olarak gelmesi beklenen LCD ekranlı iPhone varyantının detayları ortaya çıktı.
Apple'ın önümüzdeki günlerde üç yeni iPhone tanıtacağı iddia ediliyor. Bu modellerden ikisinin OLED ekranla geleceği, diğerinin ise LCD panele sahip olacağına yönelik ciddi söylentiler var. Uzun süredir konuşulan LCD'li varyant hakkında bazı önemli detayların yer aldığı yeni bir sızıntı ortaya çıktı.
Öncelikle Apple'ın bu özel modeli iPhone XC olarak piyasaya süreceğinden bahsedildiğini belirtelim. Önceki sızıntıları ve söylentileri doğrular şekilde 6.1 inçlik LCD ekrana sahip olacağı da yineleniyor.
Cihaz gücünü Apple'ın en yeni A12 yonga seti ve 3 GB RAM'den alacak. Ayrıca 64 GB ve 256 GB'lık depolama varyantlarının olacağı söyleniyor. 128 GB'lık varyanttan bahsedilmese de Apple'ın müşterilerine bu seçeneği sunma ihtimali yüksek.

Apple'ın büyük lansmanı 12 Eyül'de

Sızıntıda bahsedilen bir başka ilginç bilgi Mavi, Kırmızı, Turuncu, Gri ve Beyaz gibi renk varyantlarının olacağı. Apple, iPhone 5c'yi piyasaya sürdüğü zaman bu şekilde renk seçenekleri sunmuştu. Yeni varyantın iPhone XC olarak isimlendirmesinin nedeni bu olabilir. İkisi arasındaki en büyük farkın ise iPhone XC'de plastik yerine cam-alüminyum gövde kullanılmasının olacağı belirtiliyor.
Apple kısa süre önce 12 Eylül tarihinde bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Cupertino merkezli şirketin bu etkinlik kapsamında yeni iPhone modellerinin yanı sıra güncellenmiş iPad Pro ve Apple Watch Series 4 gibi diğer ürünlerini tanıtması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16851 kez okundu.
21 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim