Anlık Bildirim

iPhone X'un Face ID teknolojisi pil seviyesi %10'un altındayken çalışmıyor

Apple tarafından yayınlanan destek dokümanı, Face ID yüz tanıma özelliğinin pil seviyesi yüzde 10'un üzerinde olmadıkça çalışmayacağını ortaya çıkardı. Kullanıcıların bu durumda parola girmesi gerek.
Apple'ın Face ID yüz tanıma sistemi hakkında kullanıcıları bilgilendirmek için yayınladığı destek dokümanı, bu özelliğin pil seviyesi %10'un üzerinde olmadıkça çalışmayacağını ortaya koyuyor. Yani bir başka deyişle iPhone X düşük güç moduna geçince cihazın kilidini açmanın ve Apple Pay'i kullanmanın tek yolu manuel olarak parola girmek.
Apple ayrıca, Touch ID'de olduğu gibi Face ID'nin de cihazınızı açtıktan veya yeniden başlattıktan sonra çalışmayacağını ve bunun yerine parola sorulacağını söylüyor. Ayrıca, 48 saat içinde en az bir kez cihazın kilidini açmak gibi bazı gereklilikler de var, aksi takdirde cihaz sahiplerinin yeniden parola girilmesi gerekecek.
Face ID, beş başarısız yüz eşleştirme girişiminden sonra otomatik olarak bloke oluyor. Apple, cihaza izinsiz erişimleri engellemek için böyle bir önlem almış. Son olarak iPhone X'un son altı buçuk gün içinde en az bir kere parola kullanılarak ve son 4 saat içinde Face ID ile açılmış olması gerekiyor. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse kullanıcılardan yine güvenlik için parola girmeleri istenecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5972 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, pil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim