Anlık Bildirim

iPhone X'un çentiğini miras alan Huawei P20 göründü

Apple'ın iPhone X'da kullandığı çentik akıll telefon üreticilerine ilham vermeye devam ediyor. Evan Blass çentikli tasarıma sahip Huawei P20'nin fotoğrafını sızdırdı.
Son haftalarda Huawei'nin yaklaşmakta olan P serisi telefonlarıyla ilgili çok sayıda çelişkili raporlar vardı ancak oldukça güvenilir bir kaynaktan gelen son sızıntı, söylentilerin ne derece gerçeği yansıttığını ortaya koydu. Huawei P20'nin internete düşen son görseli, yeni bir tasarımın yanı sıra cihazın çift arka kamerasını da gözler önüne sermiş durumda.
Huawei P serisindeki çoğu telefon tasarım açısından birbirlerine oldukça benzerken yeni sızıntı Çinli teknoloji devinin P20 için iPhone X'dan ilham adığını gösteriyor. Huawei P20'ye ait olduğu iddia edilen görsel bugün Evan Blass (@evleaks) tarafından paylaşıldı. Akıllı telefonun ekranında iPhone X'daki çentiğe benzer şekilde bir çentik olduğunu görüyoruz.
Şirket bu tasarımla -her ne kadar alt çerçeve istenilenden fazla kalın olsa da- cihaza çerçevesiz bir görünüm kazandırmak istemiş. Ayrıca telefonda sanal gezinme tuşları olmasına rağmen alt çerçevede bir parmak izi tarayıcısına yer verilmesi biraz tuhaf durmuş.

Huawei P20'nin bir varyantı 3 arka kamerayla gelebilir

Sızdırılan fotoğraf aynı zamanda Huawei P20'nin tamamen cam arka panele sahip olacağını gösterirken dikey şekilde konumlandırılmış çift kamera ise iPhone X'dan ilham alındığını açıkça ortaya koyuyor.
Öte yandan bazı raporlar P20'nin en az bir varyantının arka kısmında 3 adet kamera yer alacağını ortaya koymuştu. Hatta şirketin lansman etkinliği için hazırladığı davetiyelerde yan yana dizilmiş üç halka bulunması cihazın 3 arka kamerayla geleceği şeklinde yorumlandı.
Huawei, 27 Mart'ta Paris'te düzenleyeceği özel bir etkinlikle P20 modelini duyuracak. Yani akıllı telefon hakkında tüm gerçekleri öğrenebilmemiz için o tarihe kadar beklememiz gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14162 kez okundu.
31 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, ekran ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim