Anlık Bildirim

iPhone için yüz tanıma teknolojisi Face ID böyle çalışacak

iOS 11 GM sürümünün sızmasıyla birlikte yeni özellikler bir bir keşfediliyor. Bir iOS geliştirici, Face ID arayüzünü ve yüz tanıtma ekranını paylaştı. İşte o görüntüler:
iOS 11 GM sürümünün sızmasının ardından geliştiriciler yazılımı didik didik ediyor. OLED ekran, Animoji, yeni kamera özellikleri, yeni AirPods ve sanal home butonu bilgilerine ulaşılmıştı. Şimdi de Face ID arayüzü gözler önüne serildi.
Guilherme Rambo isimli iOS geliştiricisi twitter hesabından Face ID arayüzünü ve yüz tanıtma ekranını paylaştı. İlginç olarak arayüzde Touch ID teknolojisine dair bir şey göremiyoruz. Bu nedenle yeni iPhone modellerinde Touch ID'nin kaldırılacağı dedikoduları doğru olabilir.
Face ID teknolojisi ile telefonun kilidini açabilecek, ödeme yapabilecek ve Safari'de şifreleri otomatik olarak doldurabileceğiz. Face ID'ye yüz ekleme ekranını da görüyoruz. Tıpkı Touch ID'deki parmak izi tanıtma görseline benzer bir yüz görseli bizleri karşılıyor. İlk etapta çeşitli açılardan yüzümüzü tanıtmamız gerekiyor. Videonun sonunda yüz doğrulama ekranını görüyoruz. Burada da herhangi bir şekilde açıyı değiştirmeye gerek kalmadan doğrudan yüzü algıladığını görmekteyiz.

Diğer Detaylar

Guilherme Rambo'nın diğer twitlerinde yeni kamera arayüzü de yer alıyor. Yeni arayüzde sanal home butonu için alt ve üst kenarlarda geniş boşluklar bulunduğunu görüyoruz. Rambo, sanal deklanşör butonunun hoş bir titreşim efektine sahip olduğunu söylüyor. Ayrıca video izlerken "yükleniyor" işareti de bundan böyle durum çubuğunda görüntülenecek.
iOS 11 GM sürümünden yeni özellikler gelmeye devam ediyor. iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus 12 Eylül tarihinde tanıtılacak. O tarihten itibaren detaylı bir şekilde tüm bilgileri öğreneceğiz.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29882 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 8, yüz tanıma teknolojisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim