Anlık Bildirim

Iberia Airlines yolcularına Galaxy Note 8 sürprizi

Aldığınız bir yurt içi uçak biletine karşılık Samsung Galaxy Note 8 hediyesi olsun ister miydiniz? Iberia Airlines yolcuları geçen hafta bu büyük sürprizi yaşadı.

Geçen yıl büyük hayal kırıklıklarına sebep olan Galaxy Note 7 faciasından sonra Samsung bu dönemde gösterilen müşteri desteğini sürekli gündeme getiriyor. Yine müşterilerine bir teşekkür hatırası olarak ilginç bir kampanya gerçekleştirdi.

Büyük sürpriz

Samsung İspanya tarafından düzenlenen kampanyada yurt içi uçuşlardan bir tanesi seçilerek yolculara Galaxy Note 8 modeli hediye edildi. La Coruña’dan Madrid’e uçan IB 051 sefer sayılı uçakta bulunan toplam 200 yolcu bu sürpriz karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Samsung bu kampanyada da müşterilerine zor zamanlardaki desteklerinden ötürü teşekkür ederken “Düştüğümüz zaman sadece ayağa kalkmayız, uçmasını da öğreniriz” şeklinde bir slogan kullanıyor. Kampanya sadece İspanya sınırları içerisinde gerçekleştirilmiş.

Sadece bir yurt içi bileti ile Samsung Galaxy Note 8 sahibi olmak elbette yolcular için çok büyük bir sürpriz oldu. Umarız Samsung diğer ülkelerde de bu tür ilgi çekici kampanyalar düzenler. 

 
Iberia Airlines yolcularına Galaxy Note 8 sürprizi
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12609 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim