Anlık Bildirim

İlk kızaklı çift ön kamera Elephone’dan geliyor

Yakında akıllı telefonlarda kızaklı ön kamera sistemleri tercih edilen bir özellik olmaya başlayacak. Özellikle Çinli üreticiler bu yeni teknolojiye ilgi duyuyor.

Dünyanın ilk kızaklı ön kamera taşıyan Vivo Nex akıllı telefon modeli gündemdeki yerini korurken şimdi de kızaklı çift kamera geliyor. Çinli Elephone yeni telefonu için çalışmalara başladı.

Bu kez çift ön kamera

İnternete sızdırılan videoya bakıldığında aynı Vivo Nex modelinde olduğu gibi çentiksiz ve çerçevesiz bir ekran dikkat çekiyor. Elephone ön kamerayı kızağa taşıyarak çentikten kurtulmuş. Ekranın kasaya oranı ise yüzde 95 civarında.

Kızaklı ön kamera ise çift sensör barındırıyor. Bu bakımdan Vivo Nex’in modülüne göre biraz daha geniş. Ayrıca çekim kalitesi konusunda da muhtemelen bir tık daha iyi olacaktır. Kullanıcı kamera tuşuna bastığı anda kamera yukarı çıkıyor. Home tuşuna bastığında da geri iniyor.

Henüz Elephone resmi bir açıklama yapmış değil. Bu bakımdan telefonun sunduğu özellikler bilinmiyor. Bununla birlikte kızaklı ön kameraya sahip akıllı telefonların sayısının giderek artacağı tahminini yapabiliriz. Zira Xiaomi de aynı teknolojiyi benimsemek üzere.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim