Anlık Bildirim

İşte yeni nesil iPhone'ların pil kapasiteleri

Apple, lansmanda yeni nesil iPhone'ların pil ömrünü övse de kapasitelerini açıklamamıştı. Yayınlanan yeni bir rapor iPhone Xs Max'in şimdiye kadarki en büyük pile sahip iPhone olduğunu ortaya koydu.
Apple'ın Cuma günü mağazalarda satışa sunacağı yeni iPhone'lara ilgili henüz aydınlığa kavuşmamış bazı konular var. Bunların başında ise pil kapasitesi geliyor. Cupertino merkezli teknoloji devi, 12 Eylül lansmanında 2018 model iPhone'ların pil ömrünü övdü ancak hiçbir teknik detay paylaşmadı.
Çin kaynaklı yeni bir rapor sayesinde yeni nesil iPhone'ların pil kapasitesi ortaya çıktı. Yayınlanan veriler aynı zamanda iPhone Xs Max'in şimdiye kadarki en büyük pile sahip iPhone olduğunu gösteriyor.

Üç iPhone'un da pil kapasitesi açığa çıktı

iPhone Xs varyantında 2.658 mAh'lik bir pil yer alırken daha büyük iPhone Xs Max'te 3.174 mAh kapasiteli bir pil bulunuyor. Uygun fiyatıyla öne çıkan LCD ekranlı iPhone XR modelinde ise 2.942 mAh büyüklüğünde bir pil var.
Tüm bu bilgiler ışığında bir önceki nesile kıyasla hatırı sayılır bir artış olduğunu söyleyebiliriz. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen iPhone X'da 2.716 mAh'lik bir pil yer alıyordu. 5.5 inç LCD ekrana sahip olan iPhone 8 Plus modeli ise 2.691 mAh kapasiteli bir pil ile gelmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6655 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, pil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim