Anlık Bildirim

Nokia 1 tanıtıldı! Nokia 1 özellikleri:

Nokia'nın giriş seviyesine yönelik akıllı telefonu Nokia 1 tanıtıldı. Oldukça düşük özelliklere sahip Nokia 1, Android Oreo Go işletim sistemi ile geliyor. Nokia 1 özellikleri:
Nokia'nın giriş seviyesine yönelik akıllı telefonu Nokia 1, Mobil Dünya Kongresi 2018'de (MWC) resmi olarak tanıtıldı. Nokia 1, oldukça düşük teknik özellikler ile geliyor.
Nokia 1, Android'in düşük kaynak tüketen  Android Oreo Go Edition işletim sistemi ile çalışıyor. Nokia, bu cihazın her ay güncelleme alacağını ve 2 yıl boyunca güncel kalacağını belirtiyor.
 
Telefonun kamera özellikleri çok çok düşük. 5 MP çözünürlüğündeki arka kamera, 480p çözünürlüğünde video kaydı yapabiliyor. Ön kamera ise 2 MP çözünürlüğünde. Bu kombinasyonu 5-6 sene öncesinin tuşlu telefonlarında görüyorduk. 

Nokia 1 Özellikleri

  • 4.5 inç 480p ekran
  • 1 GB RAM, 8 GB dahili depolama
  • Micro SD kart desteği
  • MT6737M işlemci
  • Android Oreo Go işletim sistemi
  • 3.5 mm kulaklık girişi

Nokia 1 fiyatı ve çıkış tarihi

Görünüş olarak renkli bir karaktere sahip Nokia 1'in arka kapağını değiştirerek görünümünde küçük değişiklikler yapabilmek mümkün. Bu renkli kapaklar için Xpress-on covers adı verilmiş.
Nokia 1, Nisan 2018'de çıkışını gerçekleştirecek. ABD satış fiyatı 80 dolar olacak. Her ne kadar 80 doların TL karşılığı uygun olsa da ülkemizdeki vergilendirmeler düşünüldüğünde bu telefonun 550 TL'den daha ucuza satılması mümkün olmayacak. Nokia 3310'un yenilenen versiyonu bile 500 TL'nin üzerinde fiyatlara satılıyordu. Nokia 1'in tek kozu fiyatı ancak ülkemizde uygun fiyata satılamayacak.
[admin=4289]
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7258 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, nokia 1 özellikleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim