Anlık Bildirim

Samsung, akıllı telefonları için Rusya'da gezici servis araçlarını hizmete soktu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Rusya'da ilginç bir uygulama başlattı. Şirket amiral gemisi telefonları tamir etmek için tasarlanan, gezici servis araçlarının tanıtımını yaptı.

Samsung, akıllı telefonları için Rusya'da gezici servis araçlarını hizmete soktu Tam Boyutta Gör

Samsung Electronics, Rusya'da amiral gemisi akıllı telefonları için tasarladığı özel mobil servis merkezlerinin lansmanını yaptı. Öncelikli olarak Galaxy Fold cihazların tamiri için geliştirilen ambulans şeklindeki araç, Samsung'un diğer cihazları için de hizmet verecek.

1 saat içinde onarım yapacak

Samsung'un gezici servis araçlarının, akıllı telefonlar için servis ekipmanları, mühendisler için bir çalışma alanı ve bir yedek parça deposu ile donatılmış olduğu belirtiliyor. Şirketin açıklamalarına göre müşterilerin çağrılarına zamanında ulaşılacak ve arızalı cihazların onarımı ise maksimum 1 saat içinde yapılacak.

Samsung, akıllı telefonları için Rusya'da gezici servis araçlarını hizmete soktu Tam Boyutta Gör

Bu hizmetin, premium hizmet programının bir parçası olarak Galaxy Fold sahiplerinin yanı sıra, Moskova ve St. Petersburg'da yaşayan ve bu şehirlere 50 kilometre mesafedeki Samsung amiral gemisi akıllı telefon sahiplerine de sunulacağı açıklanırken, gezici servisin garantili cihazlar için ücretsiz, garanti dışı cihazlar içinse ücretli olacağı belirtildi. Samsung'un bu hizmeti diğer ülkelerdeki kullanıcılara sunup sunmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim