Anlık Bildirim

vivo X30'un 16 Aralık'ta tanıtılacağı resmen açıklandı

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, kullanıcılar tarafından merakla beklenen 5G destekli vivo X30 modelini, 16 Aralık'ta düzenleyeceği lansmane etkinliğiyle birlikte tanıtacak.

vivo X30'un 16 Aralık'ta tanıtılacağı resmen açıklandı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticisi Vivo, geçtiğimiz ayın başlarında Samsung ile gerçekleştirdiği ortak basın toplantısında, vivo X30 modelini Aralık ayında tanıtacağını açıklamıştı. Şirket o zamandan beri cihazın tasarımı, renkleri ve kamera özellikleriyle ilgili birçok video ve görsel yayınladı ve en sonunda da piyasaya çıkış tarihini duyurdu.

Exynos 980 ile gelecek

Çin sosyal ağı Weibo'da bir görsel paylaşan şirket, 5G destekli vivo X30'un 16 Aralık tarihinde resmen tanıtılacağını açıkladı. Şirket henüz cihazın tüm teknik özelliklerini paylaşmadı ve bunun için on gün daha beklememiz gerekecek. Önceki açıklamalarda vivo X30'un, Samsung'un ürettiği Exynos 980 yonga seti, 64 MP ana kamera olmak üzere dörtlü kamera kurulumu ve 60x hibrit zoom özelliyle geleceği belirtilmişti.

vivo X30'un 16 Aralık'ta tanıtılacağı resmen açıklandı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonun delikli bir ekrana sahip olacağı ve üç renk seçeneğiyle piyasaya sürüleceği de gelen haberler arasında. Android 10 tabanlı JoviOS çalıştıracak olan cihaz, Vivo'nun yeni arayüzüne sahip olacak. Cihazın diğer teknik özelliklerini ise tanıtım etkinliğinde öğrenmemiz mümkün olaca.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim