Anlık Bildirim

30 saat giden Sony WH-1000XM3 kulaklık modeli duyuruldu

Gürültü engelleme konusunda çıtayı biraz daha yükselten Sony WH-1000XM3 kablosuz kulaklık modeli artık atmosfer basıncını da hesaba katıyor. Detaylar haberimizde.

Xperia XZ3 amiral gemisi akıllı telefon modelinin yanında Sony’nin iddialı ses ürünleri de IFA 2018 fuarındaydı. WH-1000XM3 kulak üstü kablosuz kulaklık modeli 30 saat kullanım süresi ile dikkat çekiyor.

Sony WH-1000XM3 özellikleri ve fiyatı

Ultra üst seviye olarak tabir edilen WH-1000XM3 ses tutkunlarına hitap ediyor. Q1 yongası sayesinde bir önceki modele göre 4 kat daha iyi performans gösteren kulaklık atmosfer basıncını gözeterek kullanıcının yerden yüksekliğini hesap ediyor ve buna göre gürültü engelleme yapıyor.

32-bit ses sinyal işleme ve DAC amplifikatör barındırak kulaklık ayrıca sağ sürücü üzerine elinizi koyduğunuzda otomatik olarak ses seviyesini azaltıyor. 40mm Liquid Crystal Polymer en mükemmel ses kalitesi için optimize edilmiş.

USB Tip-C üzerinden hızlı şarj imkânı sunan kulaklık 10 dakikalık şarj ile 5 saate yakın kullanım süresine imza atıyor. Yine mikrofon modülü bağlı olduğu akıllı telefon uygulaması üzerinden Google Assistant veya Siri’ye tek bir tuş ile ulaşabiliyor. 350$ fiyat etiketine sahip olan WH-1000XM3 kulak üstü kablosuz kulaklık modeli Eylül ayında satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12253 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ifa2018, sony wh-1000xm3 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim