Anlık Bildirim

Ayakkabınızla pizza siparişi verebilirsiniz

Gittiğiniz herhangi bir yerde ayakkabılarınızı kullanarak üstelik tam olarak bulunduğunuz noktaya pizza siparişi vermek isterseniz Pizza Hut zincirinin size bir sürprizi var.

Dünyaca ünlü pizza restoranları zinciri Pizza Hut, teknolojiyi de kullanarak ilgi çekici bir kampanyaya imza atıyor. Pie-Top adındaki spor ayakkabılar ile pizza siparişi verebiliyorsunuz.

Pizza ayakkabının yanına geliyor

Pie-Top ayakkabılar mobil uygulama ile uyumlu olarak çalışıyor. Bluetooth entegreli ayakkabının üst kısmındaki kırmızı şapka tasarımlı tuşa bastığınızda, uygulamada önceden belirlenmiş olan pizza veya Supreme pizza siparişi veriyorsunuz. Üstelik ayakkabıda yer alan GPS yongası ile sipariş siz neredeyseniz o konuma getiriliyor.

Oz Büyücüsü’nün farklı bir konsepti gibi duran Pie-Top ayakkabıları henüz yaygın satışta değil. Pizza Hut ilk etapta geniş kitlelere hitap eden editörlere ve belirli Pizza Hut hayranlarına toplamda 64 ayakkabı dağıtacak. Basında gerekli ilgi toplandıktan sonra perakende kanallarında satışı başlayacak. Ayrıca eski NBA oyuncusu Grant Hill de ayakkabı reklamlarında oynayacak.

Pizza Hut son dönemde aşırı rekabet nedeniyle kan kaybediyor ve satışlar yüzde 4 oranında azaldı. Pie-Top ayakkabı projesi ile kaybolan tüketici ilgisinin yeniden kazanılması hedefleniyor. Ayrıca iki ay boyunca Pie-Top pizzalarında iki adet 8$ şeklinde bir kampanya da olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3092 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pizza hut, pie-top sneaker ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim