Anlık Bildirim

CES 2015 : Connected Cycle bisikletiniz için akıllı pedal

CES 2015 : Connected Cycle bisikletiniz için akıllı pedal

Gündelik cihazlarımızı daha akıllı hale getiren teknolojiler artık hem entegre bir halde hem de harici aksesuar şeklinde bulunabiliyor. Bu sayede kullanıcılar istemezlerse yeniden bir cihaz satın almak zorunda kalmıyor.

Connected Cycle tarafından geliştirilen akıllı pedal bisiklete binerken fitness takibi yapabiliyor ve herhangi bir çalınma durumunda da kullanıcısını uyarıyor. Pedal içerisinde GPRS bağlantısı ve GPS özelliği mevcut. 

Kullanıcı bisiklet sürmeye başladıktan sonra yapılan pedal sayısı, gidilen mesafe, yakılan kalori gibi veriler ölçülebiliyor. Ayrıca GPS ile bisikletin konumu da takip edilebiliyor. Böylece herhangi bir hırsızlık olayında bisikletin yer tespiti yapılabiliyor. 

Pedal hırsızlık için farklı bir tedbir yöntemi daha sunuyor. Kullanıcı bisikleti bıraktıktan sonra hareket alarmı kurabiliyor. Eğer herhangi bir şekilde bisiklet kullanıcının bilgisi dışında harekete geçerse anlık olarak akıllı telefonuna bildirimler yapılıyor. 
Pedal kendi enerjisini içerisindeki dinamodan alıyor ve dahili bataryasını şarj ediyor. Bir saatlik pedal çevirme ile yaklaşık 1 haftalık kullanım sağlanabiliyor.  

Bünyesinde topladığı çözümler ile ilgi çekeceğe benzeyen akıllı pedal şimdilik geliştirme aşamasında ve bu bakımdan ne zaman ve hangi fiyattan satışa çıkacağına dair bir bilgi yok. Ancak firma en kısa sürede ticari pazara sunmaya kararlı.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
696 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim