Anlık Bildirim

Cep telefonlarını POS cihazına dönüştüren Ödeal, 2018 hedeflerini açıkladı

Cep telefonlarını mobil POS cihazına dönüştüren Ödeal, düzenlediğini basın toplantısında 2018 hedeflerini açıkladı. Şirket, yüzde 50'nin üzerinde büyüme hedefliyor.

Cep telefonlarını POS cihazına dönüştüren Ödeal, 2018 hedeflerini açıkladı Tam Boyutta Gör

Ödeal, 2014 yılında BDDK lisansı ile cep telefonlarını mobil POS cihazına çevirerek bir ilke imza atmıştı. İlerleyen yıllarda Türkiye’nin masaüstü yazar kasalara bağlanma özelliğine sahip ilk POS cihazını çıkardı.

Cep telefonunu POS cihazına dönüştüren Ödeal Cepte POS, sabit maliyet, ciro hedefleri, aylık kota gibi zahmet ve maliyetlere katlanmak istemeyen küçük işletmeler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Cepte POS uygulamasını kullanmak ücretsiz. Aidat, taahhüt gibi ekstra ücretler yok yalnızca işlem başına komisyon alınıyor.

Ödeal’ın bir başka ürünü Yazarkasa Pos ise ülkemizde masaüstü yazar kasalara bağlanma özelliğine sahip ilk POS cihazı olma özelliği taşıyor.

Ödeal’ın 2018 yılı hedefleri

Ödeal, düzenlediği basın toplantısında 2018 hedeflerini açıkladı. Şirket, 2018 yılında 300 milyon TL ciro ve yüzde 50’nin üzerinde büyüme elde etmeyi hedefliyor.

Ödeal Genel Müdürü Fevzi Güngör, 2017 yılı başında hedefledikleri 20 bin üye işyerini aşma hedefine ulaşıldığını, 2017 yıl sonu itibariyle geçen sene yıl sonuna göre üye iş yeri sayısının yüzde 70 arttığını ve cironun yüzde 166 oranında arttığını duyurdu.

Eylül 2017’de yayınlanan Rekabet Kurumu kararı ile kredi kartı ile ödeme kabul etmek isteyen küçük esnaf ve KOBİ’ler için önemli bir adım atılmıştı. Alınan karar sonucunda küçük esnaf ve KOBİ’ler BDDK lisanslı ödeme kuruluşlarından ister fiziki ister sanal POS hizmeti için teklif alabiliyor. Rekabet Kurumu’nun aldığı karar sayesinde erişim kolaylığı sağlandı. Yeni nesil ödeme kuruluşları, artık birçok banka ile iş birliği yapabiliyor. Bu anlamda 2018 yılında Ödeal’ın sektördeki payının artması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim