Anlık Bildirim

Garmin Vivosmart 4 duyuruldu

Giyilebilir cihaz pazarının önemli isimlerinden birisi olan Garmin, Vivosmart 4 adlı akıllı bilekliğini duyurdu. 7 güne kadar kullanım sunan cihaz nabız ve kandaki oksijen oranını da ölçüyor.

Fitbit firmasının Charge 3 adındaki akıllı bilekliğini satışa sunmasının ardından pazarın diğer bir ismi Garmin de Vivosmart 4 adındaki bilekliğini duyurdu. Garmin Vivosmart 4 fiyat açısından biraz önde görünüyor.

Garmin Vivosmart 4 özellikleri ve fiyatı

Garmin Vivosmart 4 modeli daha küçük bir OLED ekrana sahip. Bu bakımdan bilgiler de ekrana sığacak şekilde sadeleştirilmiş. Ekranın alt kısmındaki alana dokunarak bilekliği kontrol ediyorsunuz.

Nabız ölçere sahip olan bileklik ayrıca kandaki oksijen miktarını ölçerek uyku sağlığınızı analiz edebiliyor. Diğer taraftan aktiviteler esnasında vücudun yorgunluk oranlarını da ölçebiliyor ve uyarılar veriyor.

GPS ve NFC özelliği olmayan akıllı bileklik bu bakımdan 7 güne kadar kullanım süresi sunuyor. Fiyatı ise 130$ olarak açıklandı. Fitbit Charge 3 modeline göre daha küçük bir ekran ancak daha düşük bir fiyata sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim