Anlık Bildirim

Harman CEO'su: "Bixby, rakipleri Google Assistant ve Amazon Alexa'dan daha iyi"

Samsung'un Harman ile ortaklaşa geliştirdiği akıllı hoparlör hakkında Harman'ın CEO'su açıklamalarda bulundu. Bixby'nin Google Assistant ve Amazon Alexa'dan daha iyi performans göstereceğini söyledi.

Harman CEO'su: 'Bixby, rakipleri Google Assistant ve Amazon Alexa'dan daha iyi' Tam Boyutta Gör

Samsung’un sesli asistanı Bixby, şimdiden Güney Kore’de çok sayıda kullanıcıya ulaşmış durumda. Samsung, satışlara olumlu etkisi olduğunu düşündüğü Bixby'nin etinden suyundan daha fazla faydalanılmak istiyor. Şuan için sadece son çıkan Samsung akıllı telefonlarında kullanılabilen Bixby, yakın zamanda diğer Samsung ürünlerine de gelecek.

Samsung’un CEO’su DJ Koh, geçtiğimiz hafta verdiği demeçte akıllı hoparlör üzerinde çalıştıklarını resme olarak doğrulamış ve ilerleyen aylarda piyasaya sürüleceğini açıklamıştı.

Samsung, bu özel proje için kendi markası Harman ile birlikte çalışıyor. Konu ile ilgili konuşan Harman CEO’su Denish Paliwal’a göre geliştirme aşamasındaki hoparlör piyasaya çıktığı zaman Google Assistant ve Amazon Alexa’dan çok daha iyi performans gösterecek.

Paliwal’in açıklamaları şöyle:

“Ortak yürüttüğümüz ar-ge çalışmaları sürüyor. Samsung’un akıllı hoparlörü, Google Assistant ve Amazon Alexa’dan daha iyi bir yapay zeka platformuna sahip olacak. Akıllı hoparlör ile birlikte Bixby tabanlı yeni bir ekosistemin kurulmuş olacak. Bixby, evdeki tüm cihazlar ve ev aletleri ile etkileşime geçebilecek.”

Paliwal, geliştirdikleri ürünün başarılı olacağına inanıyor ancak Siri destekli hoparlör ile kıyaslama yapmaması dikkatlerden kaçmadı. Samsung ve Harman üretimi hoparlörün rakiplerinden farklı olarak evdeki tüm akıllı nesneler ile bağlantı kuracak olması merak uyandırıyor. Bixby tabanlı hoparlör hakkında yeni bilgi geldikçe sizlere aktaracağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim