Anlık Bildirim

LeEco’dan bu kez akıllı bisikletler

Daha çok akıllı televizyonları ve akıllı telefonları ile tanıdığımız Çinli üretici LeEco, bu yıl CES 2017 fuarına akıllı özellikler taşıyan iki yeni bisikleti ile gelerek sürpriz yaptı.

Geçen yıl ki CES fuarında ilk Snapdragon 820 yonga setli akıllı telefonunu duyurarak büyük sükse yapan Çinli LeEco, bu yıl ise akıllı cihazlar cephesinde hareketlilik yaşadı. Firma ilk akıllı bisikletlerini CES 2017 fuarında duyurdu.

Premium İşçilik
 

LeEco Toray T700 adındaki standart yol bisikleti tamamen karbon fiber alaşımdan gövdeye sahip. 11 seviyeli vites ve çift pivot teknolojili fren sistemi ile birlikte bisiklet 9Kg civarında bir ağırlığa sahip.

LeEco Smart Mountain Bike ise bir dağ bisikleti. 27.5 inçlik jantlar ve dayanıklı SR Suntour XCR Air ön çatal farkının yanında hidrolik bir fren sistemi ile farklılaşıyor. Diğer özellikleri Toray T700 ile hemen hemen aynı.

Üst seviye bir işçilik sunan bisikletlerin akıllı kısmı ise gidona entegre edilen 4 inçlik bir dokunmatik ekrandan oluşuyor. Android 6.0 işletim sistemi üzerinde BikeOS adında özel bir çalıştıran sistem, Snapdragon 410 yonga setinden gücünü alıyor. Ayrıca orta göbek üzerinde de fotoğraf çekimi, far ve güvenliğe alma için tuşlar yer alıyor.

GPS, GLONASS, dijital pusula, ivme ölçer, barometre, ışık ölçer, teker hızı, krank hızı gibi pek çok sensör sayesinde sürücüye geniş kapsamlı bilgiler sunulabiliyor. ANT+ standardı ile diğer yaşam ölçer sensörlerine bağlanabiliyorsunuz. Sistem otomatik olarak ön ve arka farları kontrol edebiliyor, uzaklaştığınızda bisiklete bir güvenlik koruması uygulayabiliyor. IP54 ile su sıçramalarına dayanıklı olan bisikletler yaz aylarında ABD’de piyasada olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim