Anlık Bildirim

Uşak’ta ucuz powerbank patladı: Kullanıcı kalbinden ağır yaralandı

Uşak’ta ucuz olduğu için aldığı taşınabilir güç kaynağını şarj etmek isteyen bir vatandaş, cihazın patlamasıyla ağır şekilde yaralandı. Vücuduna çok sayıda parça saplanan kişi derhal ameliyata alındı.
Uşak’ın merkeze bağlı Kayaağıl köyünde meydana gelen olayda powerbank olarak bilinen taşınabilir güç kaynağını şarj etmek için prize takan 30 yaşındaki Ethem Akgün, yaklaşık 5 saniye sonra cihazın aniden şiddetli şekilde patlamasıyla neye uğradığını şaşırdı.
Kalbine ve kafasına isabet eden irili ufaklı parçalar yüzünden ağır yaralanan Akgün, ambulansla hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. 3 gün boyunca yoğun bakımda kalan vatandaş, yaklaşık iki hafta önce 35 TL’ye Çin malı powerbank aldığını ve cihazı ucuz olmasından dolayı tercih ettiğini dile getirdi.
Doktorlar yaptıkları açıklamada maddi anlamda tasarruf sağlamak isterken hayati tehlike atlatan makine operatörünün vücudunda halen çok sayıda parçanın olduğunu dile getirdiler. Birçok kullanıcının tercih ettiği taşınabilir güç kaynakları günlük yaşamda şarj sorununu ortadan kaldırıyor ancak söz konusu pil olunca dikkatli hareket ederek güvenilmeyen ürünleri almamak gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22454 kez okundu.
60 kişi, toplam 61 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
powerbank, taşınabilir şarj cihazı ve
2 etiket daha uşak Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim