Anlık Bildirim
Sıradaki Video

ASUS'dan F/P odaklı oyuncu kulaklığı | ASUS Cerberus v2 inceleme

ASUS ve oyuncu ekipmanı kelimeleri bir araya geldiğinde genelde fiyat uçar hem de fazlaca uçar ama bu sefer durum farklı. ASUS Cerberus V2'i PS4, PC ve mobil cihazlarınız ile kullanabiliyorsunuz
ASUS'un PS4, PC ve mobil cihazlarla kullanılabilen F/P odaklı kulaklığı Cerberus V2'i uzun bir süredir kullanıyorum. Bu videoda hem deneyimlerimi aktardım hem de mikrofon kalitesini göstermek için test örneklerini sizlerle paylaştım.
Kısaca özetlemek gerekirse ASUS Cerberus V2, 53mm sürücüleri ile bas konusunda tatminkar bir kulaklık. Sadece bas odaklı bir cihaz gibi düşünmek haksızlık olur tabi orta ve yüksek frekanslı seslerde de işini iyi yapıyor.
PC ile kullanırken ses kartınızın çıkış profiline göre ekolayzır ayarı yapmanız gerekebilir. Benim kullandığım ses kartı ile tizler biraz yüksek kaldı ve elden geçirmem gerekti.
PS4 ile kullanırken daha dengeli bir profil var. PS4 ile kullanacaklar için gamepad üzerinden alınan ses seviyesi de gayet yeterli.
Mikrofon performansı ortalama düzeyde. Kulaklık üzerinde 2 tane mikrofon var. Ana mikrofon söküldüğünde mobil cihazlarla kullanım için kumanda üzerindeki mikrofon aktif oluyor.
Kumanda üzerinde mikrofon olduğu için kumanda yukarı konumlandırılmış bu da ses ayarı ve mikrofon kapatma gibi işleri biraz güçleştirmiş.
Malzeme kalitesi çok iyi düzeyde. Metal çerçeve sağlamlık konusunda güven veriyor. Ergonomik olarak tek eksik kulak padleri 90 derece dönemediği için boyna astığınızda konforlu bir yapı sunmuyor.
Kafa ayarı yumuşak lastikli bir yapıda. Sunu deri padler kulağı terletmeye müsait.
ASUS Cerverus V2'i fiyatına göre başarılı buldum. Geçer not aldı.
 
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim