Anlık Bildirim

Bose’den Google Assistant destekli kulaklık

Üst seviye kulaklıkların uzman ismi Bose, Google Assistant destekli yeni bir kulaklık duyurdu. QuietComfort 35 II bu alanda sektörün ilk kulaklığı olma ünvanına sahip.

Google’ın dijital asistanı Google Assistant farklı segmentlerde karşımıza çıkmaya devam ediyor. Masaüstü hoparlörlerde sıkça yer almaya başlayan asistanın şimdiki durağı ise kulaklıklar oldu.

Sektörde ilk

Google ve Bose işbirliği ile ortaya çıkan QuietComfort 35 II, Google Assistant destekli ilk kulaklık modeli olma özelliğine sahip. Bose’nin güçlü ses özelliklerini bünyesinde barındıran kulaklığı özel bir Google Assistant tuşuna sahip. Sol taraftaki bu tuşa bastığınız zaman telefon ekran kilidinde olsa bile Google Assistant’a erişebiliyorsunuz. Ayrıca entegre mikrofon da komutların anlaşılması adına üst düzey hassasiyete sahip.

Kulaklık ayrıca özel bir ses arayüzüne sahip. Bu sayede mesaj bildirimlerini algılayabiliyor. Kullanıcıya sesli olarak kimden geldiğini söyleyen arayüz, tuşa tek bir basış ile mesajın içeriğini okuyabiliyor. Ayrıca tuşa uzun bastığınızda cevap da verebiliyorsunuz. Bu arayüz sol tarafta Siri asistanını atayabileceğiniz ses tuşu için de geçerli. Bu bakımdan hem iOS hem de Android kullanıcıları tercih edebilir.

QuietComfort 35 II bunlar dışında üst seviye gürültü önleme teknolojisi, ses performansı ve 20 saate kadar kullanım ömrü gibi özelliklere sahip. Kulaklığın fiyatı ise 350$ olarak belirlenmiş. Bir önceki versiyon ülkemizde 2000TL civarındaydı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim