Anlık Bildirim

Cherry’den MW8 Advanced kablosuz fare

Uzun kullanım süresine sahip fare arayanlar için Cherry MW8 Advanced geliyor. 70 güne kadar kullanılabilen Cherry MW8 Advanced kablosuz farenin özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Klavye ve fare ürünlerine sağladığı dayanıklı tuşlarla tanıdığımız Cherry bir yandan kendi ürünlerini de geliştiriyor. MW8 Advanced kablosuz fare kullanım süreleri ile sınıfında farklılaşıyor.

Cherry MW8 Advanced özellikleri ve fiyatı

Gündelik kullanım için geliştirilen Cherry MW8 Advanced kablosuz fare 550mAh bataryaya sahip. Böylece tek şarj ile 70 güne kadar kullanım süresi sunabiliyor. Şarj ederken de fareyi kullanmak mümkün. İki LED ile batarya ömrü ve bağlantı bilgileri görülebiliyor.

Bluetooth 4.0 veya 2.4GHz kablosuz band üzerinden bağlanabilen fare bu sayede iki ayrı bilgisayara bağlanabiliyor. Bantlar arası geçiş ise alt kısımdaki tuş ile sağlanıyor.

Farenin yüzeyi fırçalanmış alüminyum kaplamaya sahip. Bu sayede premium hissiyat arttırılıyor. Kauçuk kenar kısımlar ise tutuşu güçlendiriyor. Gövde içerisinde USB alıcı için manyetik yuva ve dayanıklı bir tekerlek bulunuyor.

PixArt teknolojisi sayesinde yüzey ayırt etmeyen fare 600, 1000, 1600 ve 3200 DPI hassasiyetleri arasında seçim yapmanızı sağlıyor. Bu özelliği onu 4K monitörler için ideal hale getiriyor. Cherry MW8 Advanced kablosuz fare 60$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim