Anlık Bildirim

Cherry’den ince profil MX tuşlar

Çok ince dizüstü bilgisayarlarda veya klavye aksesuarlarında artık mekanik tuş keyfini yaşayacaksınız. Cherry MX Low Profile RGB tuşları bunu sağlamak için geliyor.

Mekanik klavye tuşları dendiğinde akla ilk gelen isim olan Cherry, sahneye çıktığı CES 2018 fuarında inceliğe odaklandığı MX Low Profile RGB adındaki yeni tuşlarını duyurdu.

MX Low Profile RGB özellikleri

İnce klavyeler ve ince dizüstü modellerinde mekanik duygusunu kaybetmemek adına sıfırdan tasarlanan MX Low Profile RGB, mekanik tuş tarihindeki gerçek incelik yeniliği olarak görülüyor.

MX Low Profile RGB tuşları sadece 11.9mm yüksekliğe sahip. Standart MX tuşlarından yüzde 35 daha ince olan yeni tuşlar buna rağmen karakteristik özelliklerinden ve kalitesinden hiçbir şey kaybetmiyor. Ayrıca aynı mekanik hissiyatı yaratıyor.

Yeni tuşlar tamamen Almanya’da geliştirildi ve üretildi. Tuşlarda sadece bir noktada fedakarlık yapılmış o da seyahat mesafesi 4 milimetreden 3.2 milimetreye düşürülmüş.

Yüksek hassasiyet ve uzun ömür odaklı Gold-Crosspoint teknolojisini kullanan tuşlar toplamda 50 milyon basışa kadar garanti veriyor. Ayrıca kendine kendine temizlenebilir ve aşınmalara karşı dayanıklı bir yapıda.

Tuşların kaplaması şeffaf ve SMD LED’ler ile kullanılabiliyor. LED’ler doğrudan devre kartının üzerine oturtulmuş. Böylece tüm tuş kaplamasını aydınlatabiliyor. Serinin ilk ürünü MX Low Profile RGB Red olacak. MX Red ile benzer özellikler sunan yeni tuşlar kısa süre içerisinde ilk ürünlerde yerini alacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim